PRAHA PROTI SPD: Veselice bez nacionalismu

Tuesday, 2 October

PRAHA PROTI SPD: Veselice bez nacionalismu

Short url: 

https://squ.at/r/6adr

Víte, co fakt naštve? Naplánovat velkou předvolební akci v centru Prahy, složit vysoký kauce za vybavení a kapely, získat smlouvu o pronájmu, propagovat akci na sociálních sítích a webovkách, rozeslat stovky tisíc novin s pozvánkou a pak si nechat vyfouknout fleka nějakou antifašistickou bandou. Ale tak stane se.

Lidová veselice v režii SPD se tedy bohužel ruší a místo toho se můžete těšit na veselici proti nacionalismu! Místo šíření nenávisti tak bude Náměstí Míru nadále místem pro všechny nehledě na národnost, sexuální orientaci či náboženské vyznání.

Pojďme ukázat, že do Prahy SPD nepustíme, a že chceme město solidární ke všem! Ulice jsou naše!

Vystoupí:

Vladimir 518
Kato (Prago Union)
Eurodel + další z Pio Squad
Slam poetry by Anatol Svahilec, Tukan, Adeladla a Caledon
....

Další interpret(k)y zveřejníme v následujících hodinách! Pokud také chcete v rámci shromáždění vystoupit, napište zprávu stránce GNWP, díky!

Akce je řádně svolaná. Pořádá GNWP.CZ & Kolektiv 115

[ENG]
You know what really sucks? Organizing a large campaigning event in the centre of Prague, paying deposits for technical equipment and bands, advertising on social networks and webpages, and sending out hundreds of thousands of newspapers with invitations, all to have the place taken over by a bunch of anti-fascists. But hey, shit happens.

The nationalistic folk fair hosted by the xenophobic SPD party has been canceled because they forgot to get it registered at the municipality. But instead, you can look forward to an anti-nationalistic festival, which did apply for the necessary permissions! Instead of becoming a place for spreading hatred, Náměstí Míru (Peace Square) will continue to be a place for everyone, no matter your nationality, sexual orientation or religious beliefs.

Let’s show that we will not let SPD into Prague and that we want a city that is open to everyone.

The streets are ours!

Date & Time: 

Tuesday, 2 October, 2018 - 14:00 to 22:00

Category: 

  • action/protest/camp
  • music/concert
  • party

Price: 

  • free

email: 

Analysis*Action*Emantipation: Radical left group from Prague. Part of antiauthoritarian platform Beyond Europe.

 

categories: 

  • action/protest/camp / discussion/presentation / film