[Programació infantil CAET] Samfaina de colors presenta l'espectacle Els cistells de la caputxeta

Sunday, 28 October

[Programació infantil CAET] Samfaina de colors presenta l'espectacle Els cistells de la caputxeta

Short url: 

https://squ.at/r/6a3s

Diumenge 28 a les 18.00h.es representarà l’obra Els cistells de la caputxeta al Teatre Principal, on es descobrirà que no només en tenia un, sinó dotze, un per cada mes de l’any…
El famós cistell de la Caputxeta no era un de sol, sinó dotze, un per cada mes de l’any. El cistell del gener, el cistell del febrer, el cistell del març… I així fins a completar la dotzena. I si bé és cert que dintre del cistell hi porta melmelada, suc i galetes, també és veritat que cada mes de l’any s’hi ha deixat caure en forma de vers i de tonada. De poesia i de cançó. Amb els cistells farem una passejada pel calendari a través del llibre de poemes de Miquel Martí i Pol Per molts anys!, on el poeta dedica una poesia a cada mes de l’any. I cantarem cançons tradicionals catalanes!

Date & Time: 

Sunday, 28 October, 2018 - 18:00 to 19:00

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.