[Centre Cultural] Scala del Ballet Scapino de Rotterdam

Saturday, 27 October

[Centre Cultural] Scapino Ballet de Rotterdam

Short url: 

https://squ.at/r/692e

La recent obra creada per Ed Wubbe, Scala (2018), és un veritable festí visual, una nova peça que com la seva antecessora, Pearl (2013), tracta el tema del romanç, l’esplendor, la seducció i la decadència de manera magistral; el seu espectacular vestuari podria competir amb qualsevol espectacle de la cort veneciana contemporània.
L’Scapino Ballet de Rotterdam és la companyia de dansa més antiga dels Països Baixos. Fundada al 1945, ha jugat un paper fonamental en el desenvolupament de la dansa dels nostres temps.
Aquesta companyia de l’avantguarda internacional dirigida per Ed Wubbe, és coneguda tan per les seves produccions a gran escala, sovint acompanyades per música en viu, com per peces més curtes, creades pels joves i innovadors coreògrafs de l’actual panorama internacional com són: Marcos Morau, Itamar Serussi, Felix Landerer, entre d’altres.
La música en viu, a càrrec de l’agrupació Combattimento Consort Amsterdam i de dos cantants d’òpera, fan que en el seu conjunt, la peça de Wubbe sigui una autèntica al·lusió al barroc.

Date & Time: 

Saturday, 27 October, 2018 - 20:00 to 21:15

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.