[Cicle de Poesia] Maria Isern i Guillem Gavaldà al cicle de Poesia que organitza la llibreria Synusia

Thursday, 20 September

[Cicle de Poesia] Maria Isern i Guillem Gavaldà al cicle de Poesia que organitza la llibreria Synusia

Short url: 

https://squ.at/r/65yy

Dijous 20 de setembre a les 20.30,  la llibreria Synusia obrirà el cinquè cicle de Poesia amb la presència de Maria Isern i Guillem Gavaldà.
Synusia, que ja fa cinc anys que va estrenar el seu cicle de “Poesia a Synusia“, aposta per la poesia, acostant versos i veus diferents i diverses a la ciutat a través d’una cita mensual on els i les autors i autores reciten parts de les seves obres.
En aquesta ocasió i per estrenar nou curs, doble assistència amb Maria Isern i Guillem Gavaldà, ambdós guardonats amb el Premi Francesc Garriga de poesia. Maria Isern, el 2017, amb Sostre de carn primer poemari de l’autora on explora, a través de la fantasia de l’expansió infinita de la carn, les frustracions i els plaers de saber-se un cos foradat. Isern desencaixa la paraula per alliberar-hi un llenguatge càrnic i desmembrat. Guillem Gavaldà, en 2016, amb Fam bruta, descrita com el primitivisme irreflexiu, la concupiscència, la follia vegetal que mai s’assacia; una poesia que no cerca ni domini ni temprança.
 

 

Date & Time: 

Thursday, 20 September, 2018 - 20:30 to 21:30

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.