Grup Anticarcerari Tokata, vermuts solidaris Pro-presxs

Saturday, 28 July

Grup Anticarcerari Tokata, vermuts solidaris Pro-presxs

Short url: 

https://squ.at/r/5ot9

Enguany, tots els dissabtes últims de mes (en principi previ avís) a les 12:00h. Volem que siga un punt de trobada de gent del barri i de fora amb certes inquietuds. Tindrem, vermut, suc, cervesa i vi a preus populars i jocs de taula. Montarem la distri amb material anticarcerari per a qui estiga interessada, però també vos podeu apropar a nosaltres i demanar informació sobre la lluita actual a les presons de l’Estat espanyol.
Una ferramenta de suport a presxs en lluita i per l’abolició del sistema penitenciari des d’una perspectiva llibertaria. Per a més informació visita la web http://tokata.info/

El Tokata quiere ser un instrumento de comunicación de los presos en lucha, entre ellos en primer lugar, pero también con el resto de la gente presa y con el exterior. Para que funcione es necesario el apoyo de gente de la calle que se encargue de elaborarlo y hacerlo llegar dentro. Su contenido ha de consistir prioritariamente en aportaciones de los propios presos y en informaciones que les interesen directamente. Los criterios de selección y elaboración han de surgir del diálogo en pie de igualdad entre todos los participantes.

Date & Time: 

Saturday, 28 July, 2018 - 12:00

Category: 

  • bar/cafe
  • meeting
Ateneu Llibertari del Cabanyal
Carrer de la Barraca, nº 57, baix
46022 Valencia
Spain

Biblioteca Social Contrabando, Radio Malva, Grup Anticarcerari Tokata, Grup Anarquista Aürt, menjadors vegans, espai d'assemblees,… construint resistències!

categories: 

  • action/protest/camp / advice/help/office hours / book shop/info shop/library / course/workshop / discussion/presentation / exhibition / film / food / meeting / music/concert / radio/tv

opening times: 

Dimecres de 18:00h a 20:00h, Biblioteca Social Contrabando, biblio_contrabando@riseup.net

Tots els primers dimarts de mes a les 20:00h, assemblea Grup Anarquista Aürt.  

Tots els dissabtes últims de mes (en principi previ avís) a les 12:00h.Grup Anticarcerari Tokata, vermuts solidaris Pro-presxs.