[Escenes Locals] "Tot assajant…un clàssic" interpretada per Qollunaka Grup de Teatre

Saturday, 2 June

[Escenes Locals] "Tot assajant…un clàssic" interpretada per Qollunaka Grup de Teatre

Short url: 

https://squ.at/r/5706

Dissabte 2 de juny a les 18:30 Qollunala Grup de Teatre  representarà Tot assajant…un clàssic d’Òscar Garcia i Eduard Garcia al Centre Cívic Alcalde Morera.
El teatre d’aficionats ens dona una oportunitat a la gent “corrent”, les persones anònimes, d’esdevenir per una estona superherois, disfressar-nos al final del dia, al resguard de la nit, per fer…Bones obres, amb sacrificis, això sí, però molt molt d’amor, per això ens diuen “amateurs” del llatí “ELS QUE ESTIMEN”.
Comèdia per a tots els públics.
Fitxa:
Intèrprets: Paco Burguillos, Ángeles Peinada, Marta Espachs, Montse Jorba, Ramon Alcaraz, Carles Gutés, Patrik Martínez, hJosep Manel Martínez “Kazo”, marga Cervelló, Mercè Coll, Mariona Linares, Sergei Guillemot, Pep ramos, Esduard Garcia, Òscar Garcia, Jordi Serra.
Escrita i dirigida per Òscar i Eduard Garcia.
Hi col·labora: Club de la Gent Gran de Can Palet, Av de Can Palet i Grup de Dones amb Iniciativa.

Date & Time: 

Saturday, 2 June, 2018 - 18:30 to 19:30

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.