[Festival Didó] Representació "Tan se val d'on venim"

Saturday, 21 April

[Festival Didó] Representació "Tan se val d'on venim"

Short url: 

https://squ.at/r/50rz

Tot i que l’escola de la Maria i del Pere té pupitres, aules i patis, com qualsevol altra, no és una escola normal perquè hi viu la Ziga-Zaga, una pilota màgica de futbol que parla amb els nens de la classe i proporciona immenses alegries a tots durant els partits a l’hora del pati.
La Ziga-Zaga és molt feliç a l’escola però un dia, s’assabenta de la imminent arribada a la classe d’un nen del país de “Tric-trac-do-trac del sud” i se sent insegura i preocupada. Zer, el nen nou, és diferent, ve d’un país on, per dir un exemple, la gent té taques verdes, i a on les persones prefereixen (i això és el que més preocupa a la pilota màgica) els objectes quadrats als rodons. La nova situació fa sentir molta tristesa al Zer i també a la Ziga-Zaga, tots dos se senten insegurs i rebutjats, fins que un bon dia el Zer i la pilota se n’adonen que poden comunicar-se, que es poden entendre i que les seves pors eren només inseguretats perquè no es coneixien.
Finalment, gràcies a la Ziga-Zaga, el Zer aconseguirà integrar-se a la classe i als màgics i divertits partits de futbol de l’hora del pati.

Date & Time: 

Saturday, 21 April, 2018 - 17:00 to 18:00

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.