Assez

Assez

https://squ.at/r/h7t

Infotheek

De infotheek is een anarchistische bibliotheek waar je kritische informatie vindt die om allerlei redenen maar spaarzaam aan bod komt in gewone bibliotheken. We houden informatie en boeken bij over anarchisme, kraken, antimilitarisme, feminisme, dierenrechten, ecologisme, economie, recht en repressie, mondialisering, antiglobalisme, directe actie en nog veel meer. We beschikken momenteel over een 3000-tal boeken die uitgeleend kunnen worden en een uitgebreid aanbod nationale en internationale tijdschriften en brochures die ter plaatse ingekeken kunnen worden met een kopje koffie erbij.

Het uitlenen is gratis. Wel wordt er een waarborg van 3 euro per boek gevraagd. De uitleentermijn is 3 weken (verlenging mogelijk). Zoek je informatie voor een werkje of thesis, helpen we je graag op weg in ruil voor een kopietje ervan. Tijdschriften, brochures en dossiers kunnen ter plaatse worden geraadpleegd en eventueel gekopieerd. In het verkoophoekje kunnen enkele tijdschriften en recente uitgaven gekocht worden.

Volxkeuken

De volxkeuken is een informeel ontmoetingsmoment tussen groepen en individuen die het anarchisme genegen zijn. Vrijwilligers staan elke woensdag- en vrijdagavond in voor een 100% veganistische maaltijd. Je kan ook gewoon iets komen drinken in de bar.

Voko

Het voedselkollektief is een groep mensen die om de drie maanden samen biologisch en vegetarisch voedsel bestellen bij een groothandel.

opening times: 

woensdag: 18u-21u infotheek
woensdag: 20u volxkeuken+bar
vrijdag: 19u volxkeuken+bar
vrijdag: 19u-21u infotheek
zaterdag: 14u-17u infotheek

categories: 

  • bar/cafe
  • book shop/info shop/library
  • film
  • food

email: 

Assez
Sparrestraat 1A
9000 Gent
Belgium

Upcoming events

Wednesday, 24 January

Infotheek

book shop/info shop/library
18:00 to 21:00

Friday, 26 January

Infotheek

book shop/info shop/library
19:00 to 21:00

Saturday, 27 January

Infotheek

book shop/info shop/library
14:00 to 17:00