Kan Bici resisteix! Setmana de resistència contra el desallotjament de Kan Bici del 4 a l'11 de Maig

Sunday, 6 May

Kan Bici resisteix! Setmana de resistència contra el desallotjament de Kan Bici del 4 a l'11 de Maig

Short url: 

https://squ.at/r/4qkd

Hi comrades and friends! The eviction of Kan Bici is probably taking place on May 10th and it is assumed that the "forces of order" will do their dirty work in a matter or otherwise. We want to invite you to participate in the activities that we have been able to prepare for the week of resistance (still missing things to confirm). We ask for the maximum diffusion of the posters added to this mail. Apart from the prepared activities is the call for decentralized actions for the day of eviction that leaves "free hand" to all of you to act as a result of their anarchist/revolutionary ideas against the system of domination and his defenders.
Between all we can prevent the eviction of Kan Bici!
Long live the Anarchy!
Kan Bici resists!

Program of the week of the week of resistance:

Friday 4 may: 19h, Kafeta info talk about the May 1st prisoners + music

Saturday 5 may: 15h vegan food and debate on rural occupation.
19h Demonstration, gathering on the main square in Banyoles
21h Concerts with Tempestat + Magno 800 + Raó de foc + Rebuig actiu + Sotaterra + Sround

Sunday 6 may: 15h vegan food
17h, Zine presentation, Libres y salvajes #4 + Concert with Proscritos

On eviction day, thursday 10 May from 8:00 am, anti-eviction gathering in front of Kan Bici and decentralized actions.

-----------------------------

CAN BICI RESISTEIX!

Després de la decisió del tribunal de Girona de desallotjar a Kan Bici el proper Dijous 10 de Maig (kasa okupada des del 2012) l'ajuntament de Vildemuls (PD-CAT) no es va quedar de braços plegats.

En heroica defensa de la propietat privada van avisar a tots els propietaris de cases abandonades del perill d'una nova okupació en el municipi! I no es va limitar solament a ésto sinó van tallar el cami de St. Marçal de Quarentella amuntegant enderrocs de les cases fent barricades en les dues entrades del poble per deixar-ho encara més abandonat...!!! (I a part de ésto també evitar una possible re-okupació que molestaria a les propietàries de St.Gervasi-Bcn que demanen gens més de 2 Milliones d'Euros per a aquest capritx) Aquests crimenes perpetuats en el Pla de l'Estany (comarca amb els preus més alts de l'habitatge a Catalunya) no deixen dubte cap de qui té el poder i els qui són els seus serfs. Els asi anomenats "drets" basicos de les persones economicamente vulnerables simplement no existeixen. Els desnonaments/desallotjaments fins i tot estan ben vists i recolzats per les institucions "del poble" per someter a tots els veïns/les veïnes a la dictadura burgesa de la "Baronia de Vildemuls".
Un municipi amb menys de mil habitants orgullosament forçat al turisme rural amb res menys de 35 (!) espais d'aquest tipus no necessita pobladors que defiendonin els seus "drets" democraticament reconeguts contra la precarietat absoluta. En definitiva protegeixen l'abandó de la propietad privada davant una "invasió" de persones pobres amb necessitats a un simple habitatge i una vida digna.
A veure si els veïns del municipi arribaran a rebel·lar-se contra aquestes condicions inacceptables reclamant a les seves institucions solucionis humanes per a aquells problemes socials, però igual això ja és massa d'esperar. Mentrestant continuarem el camí únic de la lluita i autodefensa davant les barbaritats del sistema: Setmana de resistència contra el desallotjament de Kan Bici del 4 a l'11 de Maig (konciertos, xerrades, tallers, mani etc.).

Us esperem a totis!
Kan Bici resisteix!
Visqui la Anarquia!
Okupació = solució!

Kan Bici, 28 Març 2018

Date & Time: 

Sunday, 6 May, 2018 (All day)

Category: 

  • action/protest/camp
  • course/workshop
  • discussion/presentation
  • food
  • meeting
  • music/concert
Kan Bici
ctra.Vilavenut’2 (Vilademuls, Pla de l’Estany)
Catalonia

Squat: 

Evicted squat

Squatted social center since 2012, in Galliners, a small village. The eviction of Kan Bici is probably taking place on May 10th 2018 and it is assumed that the "forces of order" will do their dirty work in a matter or otherwise.

categories: 

  • action/protest/camp / course/workshop / discussion/presentation / food / meeting / music/concert / work space/diy

opening times: 

Info-Kafeta todos los Viernes de 19 a 23h