After Picnic Jazz Show amb The Funkenstein Trio feat Roc Calvet

Sunday, 18 March

After Picnic Jazz Show amb The Funkenstein Trio feat Roc Calvet

Short url: 

https://squ.at/r/4ka1

Com cada any, el Bau House s’afegeix a la celebració del Festival Jazz Terrassa, en la seva 37 edició repetim formació, després de la gran rebuda de l’any passat!.Tornen The Funkenstein Trio + Roc Calvet.
The Funkenstein Trio està format per tres joves músics de Terrassa: Víctor Martínez (guitarra), Joan Humet (baix) i Òscar Jorba (bateria). Tots tres amb molta experiència als escenaris tocant en projectes d’estils tan diferents com el rock, el jazz, el mestissatge o la cançó d’autor. El trio treballa principalment la improvisació i el groove a partir d’un so elèctric, enèrgic i dinàmic.
Amb un parell d’anys de vida, aquest trio ja ha revolucionat la ciutat de Terrassa. Han tingut l’ocasió d’obrir diferents jams sessions a la Nova Jazz Cava, tocar a Faktoria d’Arts o omplir el pati del Bau House a la Festa Major i pel Festival de Jazz Terrassa.
De tant en tant els hi agrada convidar un quart membre col.laborant amb Jofre Alemany al saxo tenor o Oriol L. Calle al piano. Però des de la col.laboració amb Roc Calvet a la guitarra i a la veu el passat After Picnic Jazz Show quasi que ja se l’han quedat, aporta al trio el seu clàssic so el.legant de la guitarra que ens enamora, i la veu soulera terrassenca per excel.lència, inquiet i creatiu aporta molt més del que el trio va imaginar quan el van convidar per primera vegada, és per això que en la reedició d’aquest festival, com no podia ser d’altre manera, hi tornarem a comptar.
El repertori, d’uns 80 minuts de duració, es basa en clàssics del jazz, la fusió i el funk. Cançons de Herbie Hancock, John Coltrane, Wayne Shorter, The Meters, Miles Davis o Mike Stern entre d’altres conformen un repertori instrumental ple d’interacció musical.
Tindrem obert tot el dia per poder fer el vermut, la cerveseta o fins i tot dinar una magnífica ració de paella de verdures.

Date & Time: 

Sunday, 18 March, 2018 - 18:30 to 20:30

Topics: 

  • CONCERTS

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.