Oficina d’Atenció Obrera

Wednesday, 11 April

Oficina d’Atenció Obrera

Short url: 

https://squ.at/r/4i4j

Solucionem les nostres necessitats individuals de forma col·lectiva.
L’Oficina d’Atenció Obrera, és una xarxa de suport col·lectiu, però també de reivindicació i de denúncia de les greus vulneracions de drets que es donen en el nostre entorn. Des del Casal Popular de Castelló iniciem aquest projecte per a coordinar-nos amb diferents moviments socials autònoms, anticapitalistes i al marge de les institucions per a organitzar-nos en la resolució de les nostres necessitats bàsiques i estendre’ns a la societat en la reivindicació de l’autoorganització i la construcció d’un altre món possible.
Aquesta xarxa està composta per diferents moviments socials, i articulada per l’assemblea del Casal Popular de Castelló que es reuneix tots els dimarts a les 20 hores a la Ronda Magdalena, 91, com a espai en el que la principal eina és el pensament col·lectiu i que potencia la creació de projectes del bé comú.
L’Oficina d’Atenció Obrera tindrà un horari de 18h a 19h tots els dimecres, on pretenem donar solució des de l’autogestió i el suport mutu a problemàtiques a les qual la classe obrera ens hem d’enfrontar en el nostre dia a dia (desnonaments, acomiadaments, problemes legals…) amb la col·laboració de militants amb experiència de diferents moviments socials, com sindicats de classe, bancs populars d’aliments i roba o el col·lectiu de suport a dones maltractades.
Empodera-nos com a persones que som capaces de resoldre i d’aportar, posant en valor els nostres recursos i capacitats.
Sols el poble, salva el poble!

Date & Time: 

Wednesday, 11 April, 2018 - 18:00 to 19:00

Category: 

  • advice/help/office hours
Casal Popular de Castelló
Ronda Magdalena, 91
Spain

Squat: 

Presently squatted

El Casal Popular de Castelló és un centre social autogestionat on conviuen diferents col·lectius i individualitats que comparteixen espai, recursos i pensament. Algunes de les activitats són: xerrades, concerts, cicles de cinema, debats, tertúlies, presentacions de llibres o tallers.

categories: 

  • action/protest/camp / advice/help/office hours / book shop/info shop/library / course/workshop / discussion/presentation / film / food / meeting / music/concert

opening times: 

Tots els dimarts a les 20:00, Assemblea
Tots els dimecres de 18:00 a 19:00, Oficina d’Atenció Obrera
Tots els dijous de 10:00 a 13:00, La Samarreta
Tots els diumenges a les 17:00, Cicle de cinema infantil