Inactive: Hort Comunitari El Mirlo

Hort Comunitari El Mirlo

Short url: 

https://squ.at/r/37h7

És un projecte ecològic obert a tothom a través del qual aprendrem entre totes permacultura, intercanviarem coneixements de l’hort i donarem vida a aquest espai. La idea és no utilitzar cap substància que faci malbè el medi ambient.
Ho fem desde un terreny okupat al BBVA perquè creiem que és necesari que la terra torni a les seves arrels, i mentres duri aquest aprenentatge que l’hort ens doni arrels al barri. Entenem que el terreny no és gaire gran com per poder donar de menjar a moltes persones. Però sí està obert a que en participin fins a un màxim de 10 persones mès, de moment en sóm 5. Si hi haguessin moltes participants es faria un sorteig.

Com tot projecte contè una sèrie de mínims:
Des d’aquest espai fomentem l’autogestió. No es tol.leraràn actituds sexistes, ni racistes ni xenofòbes. Dins d’aquest ecosistema respectem tots els animals hi ha a l’hort. Fem assamblees obertes on totes sóm iguals i prenem entre totes decisions de forma horitzontal.
Ens reunim els dissabtes cada 15 dies de 10h a13h perquè considerem que és important conéixer-nos entre totes i facilitar l’aprenentatge comú. Al final de la jornada decidim què farem a la pròxima trobada i valorem com va la feina i la comunitat.
Sóu benvingudxs a conéixe’ns. A la porta de l’hort penjem els cartells de les jornades de feina o si vols possar-te en contacte amb nosaltres, escriu a: elmirlo@riseup.net
Salut, bons cultius i desdobediència (A) - Agost 2016

opening times: 

Reunión dissabtes cada 15 dies de 10h a 13h

categories: 

  • action/protest/camp
  • work space/diy

additional tags: 

  • hort
  • gardening

email: 

Hort Comunitari El Mirlo
Carrer del General Prim, 49
08191 Rubi
Catalonia

Squat: 

Evicted squat