Presentació del llibre Una Història de Terrassa

Tuesday, 11 December

Presentació del llibre 'Una Història de Terrassa'

Short url: 

https://squ.at/r/6ffx

El Centre d’Estudis Històrics de Terrassa convida a una presentació del llibre fent la crida a tota la ciutadania terrassenca
L’acte es durà a terme l’11 de desembre a la Societat Coral Els Amics del carrer Pantà, número 57. Les persones assistents podran conèixer les activitats que el centre fa i comprar el llibre que estarà allà disponible.
L’esdeveniment que dóna el tret de partida a les 19.30 començarà amb un pica-pica on els autors i autores del llibre donaran la benvinguda a totes aquelles persones assistents. Cap a les 20.00 el president del CEHT, en Manel Márquez farà una breu intervenció per presentar el llibre i seguidament tres ponents faran una taula rodona humorística sobre la història de Terrassa per dinamitzar l’acte.
Amb moltes ganes de compartir l’experiència amb la gent, l’equip d’especialistes prepara un acte proper on esperen fer gaudir a totes aquelles persones que s’apropin.

Date & Time: 

Tuesday, 11 December, 2018 - 19:30 to 21:00

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.