Soepcafé - De Klinker - Wed 14 Feb - 18:30 - 20:00

Wednesday 14 February

Soepcafé - De Klinker - Wed 14 Feb - 18:30 - 20:00

Short url: 

https://squ.at/r/35de

Veganistische, biologische soep met brood (geen reservering nodig). Na afloop vaak een info- of filmavond. // English below
Soepcafé is een plek die voor indereen open staat. Het is heelemal DIY: wij geloven dat we dingen goed self kunnen doen. Daarom is je inzet welkom!

Eerst de afwas, dan de revolutie!

Dat begint met de afwas en gaat verder met koken, achter de bar staan en schoon maken. Zo wordt je deel van een kollektieve project en alles wat aan extra geld via de donaties binnen komt gaat aan goede doelen in heel Nederland die eens zijn met de filosofie van de Grote Broek.

------

Vegan, organic soup served with bread. No reservation necessary. Afterwards there's often a movie or info evening.

Soupcafé is space that is open for everyone. Food affordable for everyone- and all of this DIY! Do it yourself. We believe that we can do and achieve things ourselves. That's why you make a difference in this, you can get active, too!

First we do the dishes, then the revolution!

That starts with doing your dishes yourself and continues with doing the bar, cooking and cleaning afterwards. You become part of a collective project. Every extra money we make via the donations goes to projects and initiatives worth supporting all over the Netherlands that match the Grote Broek's philosophy.

Support your local soupcafé.

[caption id="attachment_1862" align="alignnone" width="99"] soepcafé[/caption]

Date & Time: 

Wednesday, 14 February, 2018 - 19:30 to 21:00
de Klinker
Van Broeckhuysenstraat 46
De Grote Broek
6511 PK Nijmegen
Netherlands

Politiek café de Klinker is de ontmoetingsruimte van de Grote Broek. Het is een biologisch, veganistisch (vegetarisch) eetcafé, waar vergaderingen, info-avonden en filmvertoningen plaats kunnen vinden en dat daarnaast ruimte biedt aan een anarchistische bibliotheek.

categories: 

  • bar/cafe / book shop/info shop/library / course/workshop / discussion/presentation / film / food / meeting / music

opening times: 

Inloop-Lunchcafé

Iedere dinsdag van 11.00 tot 15.00 wordt er in De Klinker een gezellig lunchcafé gerund door mensen met een psychiatrische diagnose. Het café is open voor iedereen en juist ook bedoeld als ontmoetingsplek voor mensen met en zonder diagnose. Er worden heerlijke broodjes gemaakt, en er zijn ook regelmatig discussies en lezingen over o.a. een kritische kijk op de psychiatrische zorg.

Soepcafé

Iedere woensdag vanaf 18:30u.

Lekkere soep met brood, smeersels en salade voor een vrijwillige bijdrage. Volledig veganistisch en D.I.Y. Meestal gevolgd door een inhoudelijk programma zoals een film of een info avond.
 

Dagcafé

Iedere zaterdag
van 12:00u tot 16:00u

Ook is elke zaterdagmiddag Anarchistische Bibliotheek de Zwarte Uil geopend. Hier kun je tegen betaling van vijf euro borg gratis boeken lenen.

 

Eetcafé

Zaterdag en zondag om 19:00u.

De Klinker serveert elke zaterdag en zondag om 19u een veganistische (vegetarische), biologische 3-gangen maaltijd. Er wordt gekookt met overwegend seizoensgebonden, lokaal geproduceerde en biologische producten. Verder proberen we betaalbare prijzen te hanteren; slechts 6 euro voor 3 gangen.

Reserveren is noodzakelijk en kan op de dag zelf via 024-3605208 of door even binnen te lopen. We kunnen rekening houden met allergieën, maar geef deze dan wel even aan bij de reservering.