Mali Petek #4

Thursday, 28 July to Friday, 29 July

Mali Petek

Short url: 

https://squ.at/r/1o3l

Cikel poletnih večerov, Mali Petek, nadaljujemo v četrtek, 28.7., ob 20h. 

Družili se bomo ob dobri glasbi in pijači vse do polnoči. Tokrat bo večer likovno obarvan, predstavila se nam bo mlada ilustratorka Izabela Furlan, gurmansko obarvan, delale se bodo famozne čalapinke aka palačinke ter glasbeno obarvan, rolal bo DJ Sanja. 

Razstava: Gozdna bitja
Izabela Furlan je mlada ilustratorka iz Nove Gorice. Po končani likovni gimnaziji se je Izabela letos vpisala na Akademijo za likovno umetnost in oblikovanje,  smer vizualne komunikacije - ilustracija, kjer trenutno čaka na rezultate sprejemnih izpitov. V prostem času ustvarja ilustracije za literaturo, plakate, naslovnice za CD-je,  potisk majic za lokalno punk sceno, tattooje itd. Za inspiracijo največkrat uporablja inserte iz sanj, okulta in pravljičnih bitij ter seveda čudovite narave, ki nas obdaja. Za ustvarjanje večinoma uporablja črn kemični svinčnik, vendar se v prihodnosti želi približati tudi drugim tehnikam, na primer lesorez. Pridi pogledat!!!

Date & Time: 

Thursday, 28 July, 2016 - 22:00 to Friday, 29 July, 2016 - 01:55
INDEPLATFORMA
Ulica 15. Maja 6
6000 Koper
Slovenia

Squat: 

Evicted squat

Autonomous spaces under attack, support the struggle!
Call for solidarity actions for INDE squat in Koper, Slovenia

categories: 

  • action/protest/camp / advice/help/office hours / bar/cafe / book shop/info shop/library / children's activity / course/workshop / discussion/presentation / exhibition / film / food / (free) shop/market / meeting / music/concert / party / radio/tv / theater / work space/diy