Taksim'de 86.Sofra & Engelli Hayvanlar için Yürüteç Atölyesi // 86th FnB in Taksim & Producing Walker for Strays

Wednesday, 13 July

Taksim'de 86.Sofra & Engelli Hayvanlar için Yürüteç Atölyesi // 86th FnB in Taksim & Producing Walker for Strays

Short url: 

https://squ.at/r/1nng

-Eng below-

Tıpkı engelli insanların engelinin toplum ve siyaset olması gibi engelli kalan her insan dışı hayvanın da faili ya bir tekme ya da bir araba darbesi oluyor.

Bu hafta özellikle kapı komşumuz kedi ve köpekler için gerektiğinde yürüteç yapmanın inceliklerini uygulamalı paylaşmaya çalışacağız. Yürütecin kurulumu, sökümü, parçaları, bu parçaların nereden nasıl frigan bulunabileceği ve kurulumda gerekli aletler hakkında uzman olmayan bir arkadaşımız bilgi paylaşacak. Bilgisi, deneyimi olan olmayan buyursun gelsin; türler arası dayanışmayı büyütelim.

Çabamız, insanın hayvan üzerindeki zulmünü sonlandırmaya belki yetmez ama samimi bir özürden de kimseye zarar gelmez.


Her Çarşamba otoriteler tarafından körüklenen yoksulluğa, savaşa, israfa, doğa talanına ve hayvan sömürüsüne karşı, yenebilir gıda artıklarını kullanarak sofra kuruyoruz. İsraftan kurtarılmış vegan yemeği paylaşırken bombasız, sınırsız, bayraksız, başkansız, baskısız, kafessiz dünya için mücadeleyi yükseltelim.

Pişirme: 16.00 İnfial; Turan Caddesi 36/A Tarlabaşı
Atölye: 19.00 İnfial; Turan Caddesi 36/A Tarlabaşı
Sofra: 20.45 Galatasaray Lisesi önü; İstiklal Caddesi 86

İletişim: 05313752572

- - -

FnB Istanbul continues its do-it-yourself workshops!

This week we are going to share tips on how to build walkers for our neighbours -dogs and cats- in case they got injured because of human violence. Information about assembly, disassemly, necessary tools, parts and where to find them with freegan methods will be shared by an amateur friend of ours. Either you are amateur or a expert about this, come and inspire people with your presence; let's rise interspecies solidarity!

Cooking: 16.00 Infial; Turan Caddesi 36/A Tarlabasi
Workshop: 19.00 Infial; Turan Caddesi 36/A Tarlabasi
Food Delivery: 20.45 Galatasaray Square, İstiklal Str 86
(English translation might be possible)

Contact: 00905313752572

Every wednesday from 16:00 to around evening, Food Not Bombs Istanbul holds a public meal to share food with hungry people, address unnecessary waste, and make a statement about non-violence in relation to all living creatures at given address in the end.

Join us on this Wednesday for FREE, DELICIOUS, VEGAN Sofra (meal); good company and great conservation! Learn more about hunger, poverty, freeganism and solidarity - bring your friends and your appatites!

All decisions to be made by consensus! (i.e.: no hierarchy, no majority rule - all decisions are to be reached unanimously)

(Food Not Bombs is an international direct (A)ction organization that provides meals made from rescued/foraged food to those who struggle to feed themselves under capitalism.)

Date & Time: 

Wednesday, 13 July, 2016 - 16:00 to 21:30

Category: 

  • course/workshop
  • discussion/presentation
  • food

Topics: 

  • freeganism
  • vegan
  • Food Not Bombs
  • free food
  • solidarity

Price: 

  • free

email: 

phone: 

00905513914591
Turan Caddesi
36/A
Turkey

Every Wednesday, volunteers cook freegan food between 4-7 pm at anarchist collective Infial (Turan Caddesi 36/A Tarlabasi) and serve numerous nearby spots around Taksim between 7-8 pm.

categories: 

  • course/workshop / discussion/presentation / food / (free) shop/market / work space/diy

opening times: 

Every Wednesday between 16.00-20.00