Stopp rasistene - demonstrasjon

Saturday, 27 May

Stopp rasistene - demonstrasjon

Short url: 

https://squ.at/r/326l

Lørdag 27.mai skal den ledende østerrikske høyreekstremisten Martin Sellner snakke på Eldorado bokhandel. Sellner er talsmann for "Identitäre Bewegung", en nyfascistisk bevegelse kjent som "identitære" på norsk. Sellner var tidligere klassisk nynazist, men har nå pakket inn ideene sine i et mer ullent språk og byttet ut "hvit makt"-rock med glatte YouTube-videoer og kreative stunts. Men under er innholdet det samme. De identitære knyttes også gjerne til "Counter-Jihad"-bevegelsen som altså er idegrunnlaget til Anders Behring Breivik.

Eldorado er godt kjent med innholdet på møtet, men synes likevel det er en god ide å slippe til denne typen innledere i sitt lokale. De ønsker en "fri og åpen debatt". Akkurat hvordan debatten skal bli fri og åpen når premisset er at Europa må gjennomføre en etnisk rensing for å "reddes" har de ikke svart på. 

Vi kan ikke tillate at et slikt møte gjennomføres, og inviterer derfor til motdemonstrasjon utenfor Eldorado lørdag 27. mai.

ADDRESS: 

Eldorado Bokhandel

Torggata 9 A, 0181 Oslo 

Date & Time: 

Saturday, 27 May, 2017 - 14:30

Category: 

  • action/protest/camp

Price: 

  • free
Blitz
Pilestredet 30
0166 Oslo
Norway

Squat: 

Former squat, now legalised

The DIY Workshop is an alternative to the contemporary and conventional learning system. It’s a space where education can happen outside of capitalist, governmental and elitist institutions. In other words: it’s free, autonomous and open to all.

categories: 

  • advice/help/office hours / book shop/info shop/library / course/workshop / work space/diy