Info bijeenkomst G20 Hamburg protesten

Monday, 5 June

Info bijeenkomst G20 Hamburg protesten

Short url: 

https://squ.at/r/32hz

Op 7 en 8 juli wordt de G20-topconferentie gehouden in hartje Hamburg. Dat is tenminste het plan. Het conferentie-oord ligt midden tussen een paar stadswijken met een lange geschiedenis van opstandigheid en tientallen organisaties roepen op om tegen de G20 te protesteren en de toegang tot de vergadering te blokkeren.

Tienduizenden mensen zullen de straat op gaan omdat de G20 (de leiders van de 20 machtigste landen, plus Nederland overigens, op uitnodiging van Duitsland) staat voor voortzetting van neoliberaal economisch beleid, beheersen van migratie-stromen en klimaatrampen. Er zullen talloze demonstraties en acties zijn, een tegentop en een poging om de haven van Hamburg tijdens de top lam te leggen.

Over de problematiek en de geplande acties zullen activisten uit Nederland en Duitsland informatie geven. Ook het perspectief van dit soort protestvormen zal aan bod komen.

Date & Time: 

Monday, 5 June, 2017 - 20:30

Category: 

  • discussion/presentation
Het Spinhuis - Onder de Brug
Singel 165A
pirate dungeon
1012 VK Amsterdam
Netherlands

Squat: 

Evicted squat

This is the second edition of the Spinhuis. This time it's under the bridge. This is a squatted autonomous student space that functions as an academic café.

categories: 

  • bar/cafe / book shop/info shop/library / course/workshop / discussion/presentation / film / food / meeting / music/concert / party / theater / work space/diy