Festival: Samen tegen racisme

Thursday, 21 March

Festival: Samen tegen racisme

Short url: 

https://squ.at/r/6wk2

Festival op de Internationale Dag Tegen Racisme met talks, films, kunst, muziek en food in het hele pand.

Pakhuis de Zwijger [www.facebook.com/pakhuis.dezwijger/] en het Comité 21 maart [www.facebook.com/comite21maart/] organiseren samen met talloze grassroots organisaties hét anti-racisme festival van Nederland, op de Internationale Dag Tegen Racisme. Tijdens dit festival laten we gezamenlijk een nieuw geluid tegen racisme en extreemrechts horen. Hierbij geven we een podium aan jonge kunstenaars, filmmakers en muzikanten om hun kunsten te delen. We zoeken de verdieping op met experts in verschillende domeinen en we gaan kritische gesprekken aan met politici en bestuurders. Tenslotte faciliteren we de ontmoeting en het gesprek tussen betrokken burgers in de stad middels dialoogsessies en een marktplaats. Iedereen is welkom op dit festival waarin we een van de belangrijkste opgaves voor een rechtvaardige samenleving toegankelijk maken voor een breed publiek. Geen Kind aan de Kant heeft op de marktplaats een standje met verhalen boekjes en informatiebrochures.

Voor meer info & het blokkenschema zie de website: https://dezwijger.nl/programma/festival-samen-tegen-racisme [l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fdezwijger.nl%2Fprogramma%2Ffestival-samen-tegen-racisme%3Ffbclid%3DIwAR01jNFBfeNTbVo0H3zPcb5peZbSP7H_lqIT-cz4LFxnxJLb6cTOKEozmog&h=AT0jcMF0mn_iwLH5YxL-PxW5v3HdrAo4luRSH1Kj-IU3sMN8vMBXwSeRaHPlmioDScKHBYujydgIdx2Mo9qBqQahnvD5YT9iVMPYN2sgEL0Y8Ly8gyiVmJYTUvGxa0LoSQ]

Date & Time: 

Thursday, 21 March, 2019 - 19:00

Category: 

  • bar/cafe
  • discussion/presentation
  • (free) shop/market
  • music/concert

Price: 

  • free
  • by donation
Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade
179
1019 HC Amsterdam
Netherlands
Geen Kind aan de Kant
1013XN Amsterdam
Netherlands

Geen Kind aan de Kant is a collective that fights for the rights of refugeechildren in the Netherlands who have 'finished their procedure' meaning that the Immigration and Naturalisation Service has rejected their procedure.

categories: 

  • action/protest/camp / advice/help/office hours

opening times: 

always

This is the group page for the No Border Network in the Netherlands. This network is a gathering of people and groups who want to act to change the migration policy in the Netherlands and Europe.

categories: 

  • action/protest/camp