ADEVje

Proposed: Saturday 20 January

ADEVje

Short url: 

https://squ.at/r/42wr
Proposed

ADEVje


 


 

ADEV intro tekst:

ADEV organiseert 20 januari aanstaande het ADEVje, de wintereditie van Amsterdam Danst Ergens Voor. Omdat er ook in de winter genoeg reden is om te dansen voor vrije plekken in de stad. In onze steeds vollere en commerciëlere stad dreigen de laatste vrije plekken onder de voet te worden gelopen door kapitaalkrachtigen en massatoerisme. Maar niet als het aan ons ligt! Wij willen een stad met plek voor iedereen. Ook voor mensen die zelf ideeën hebben over hoe ze willen leven. Net als ADEV doet ADEVje dit ook met veel geluid en bombarie. We dansen buiten lijntjes en bezetten pleinen en straten met onze bassen en dansende mensen. We gebruiken muziek en sound om te laten zien dat niet overal betaald voor hoeft te worden en we halen een hoeveelheid creativiteit uit de kast waar niemand straight van blijft. We feesten om de stad op haar grondvesten te laten trillen!

De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt en is via de gebruikelijke kanalen te achter halen. Zoek alvast je warmste panty uit, trek je ongewassen nieuwjaarsoutfit nogmaals aan, neem iets lekkers mee voor je mede-manifestanten; get ready voor het ADEVje.

Date & Time: 

Saturday, 20 January, 2018 - 14:00

Category: 

  • action/protest/camp
  • music
  • party

Price: 

  • free
De Muiterij - Vrijstaat Bajesdorp
H.J.E. Wenckebachweg 46
1096AN Amsterdam
Netherlands

Squat: 

Presently squatted
BAJESDORP
HJE WENCKEBACHWEG 12-46
1096AN Amsterdam
Netherlands

Squat: 

Presently squatted

Somewhere in April 2015, the Alternatieve Leegstand Oplossers liberated a building from emptiness, saved it from decay. It is now ours, or should we say, everybody's.

categories: 

  • bar/cafe / course/workshop / film / food / (free) shop/market / meeting / music / theater / work space/diy