Cube of Truth: Prague: June 3rd

Sunday, 3 June

Cube of Truth: Prague: June 3rd

Short url: 

https://squ.at/r/5f4x

3. červen v 16:00–19:00

Václavské náměstí, 110 00 Praha, Česká Republika

Cube of Truth (kostka pravdy) je poklidná statická událost připomínající umělecké představení. Funguje předem daným způsobem, který vyvolává zvědavost a zájem veřejnosti; snažíme se diváky dovést k závěru, jímž je veganství, a to prostřednictvím promítání videozáznamů z živočišného průmyslu a konverzace založené na jejich hodnotách.

K dispozici jsou masky, cedule a materiály pro outreach (aktivní kontakt s kolemjdoucími). Svrchní oblečení v černé barvě je nezbytné, a přineste prosím plně nabitý notebook nebo tablet, pokud jej máte. Pokud přinášíte notebook nebo tablet, stáhněte si prosím následující:

Přehrávač médií:
https://videolan.org/vlc

Záběry:
https://goo.gl/LkDWe5

----------------------------------------------------------------
ENGLISH:

The Cube of Truth is a peaceful static demonstration akin to an art performance. This demonstration operates in a structured manner that triggers curiosity and interest from the public; we attempt to lead bystanders to a vegan conclusion through a combination of local standard-practice animal exploitation footage and conversations with a value-based sales approach.

Masks, signs, and outreach literature are provided. Black upper clothing appropriate for the weather is essential, and please bring a fully charged laptop or tablet if you have one. If you are bringing a laptop or a tablet, please download the following:

Media Player:
http://www.videolan.org/vlc/

Footage:
https://goo.gl/LkDWe5

Date & Time: 

Sunday, 3 June, 2018 - 15:00

Category: 

  • action/protest/camp

Hnutí 269 stojí na třech základních stavebních kamenech, které jsou spolu velmi úzce propojené. Jsou jimi ANTISPECIESISMUS, VEGANSTVÍ a ABOLICIONISMUS.

categories: 

  • action/protest/camp