A Infoshop

A Infoshop

Short url: 

https://squ.at/r/635

SOCIALNI PROSTOR
Infoshop je socialni prostor za raziskovanje in razvijanje teorije ter prakse anarhističnih gibanj.

LOKACIJA IN ODPIRALNI ČAS
Infoshop se nahaja v Avtonomnem kulturnem centru Metelkova mesto v Ljubljani in je odprt vsako sredo od 18h do 21h ter ob drugih priložnostih, ko je na sporedu program.

PROGRAM
Tu organiziramo številne in raznovrstne dogodke. Od rednih veganskih večerij vsak torek do različnih delavnic, diskusij, predstavitev in bralnih krožkov. Prostor je odprt tudi za vaše ideje in pobude!

OKROŽNICA
Izdajamo redno mesečno publikacijo, t.i. mesečno okrožnico, v kateri si vsak mesec lahko preberete o naših aktivnostih, kratke novice iz sveta družbenih bojev, pregled preteklih dogodkov v Infoshopu, recenzijo ali dve o novih literanih pridobitvah naše knjižnice, naše poglede na aktualne teme in še kaj. Če naše okrožnice še ne prejemate, je zadnji čas, da se preko naših kontaktov nanjo naročite! Zainteresirani smo tudi za pomoč pri distribuciji!

KNJIŽNICA
V prostoru urejamo rastočo knjižnico in arhiv materialov, kjer lahko najdete anarhistično in anarhizmu sorodno literaturo, arhiv anarhističnega časopisja in številne druge publikacije.

DISTRIBUCIJA
Preko naše distribucije si lahko priskrbite najnovejše izvode anarhističnih časopisov in publikacij, revolucionarno glasbo na CD-jih, majice, našitke, značke in nalepke s subverzivnimi motivi, kavo iz Zapatističnih skupnosti, med in medico ter še kaj.

INTERNET IN ČITALNICA
Na voljo je tudi internetni dostop in prostor za čitalniško dejavnost.

AVTONOMNO ORGANIZIRANJE
Infoshop uporabljajo tudi različne aktivistične skupine za svoje organiziranje, sestanke in dejavnosti. Med drugim tudi lokalna skupina anarhistične federacije in Anarho-feministična inicijativa.

Öffnungszeiten : 

Torek/Tuesday: Veganska večerja/vegan diner

Kategorien: 

  • book shop/info shop/library
  • food
A Infoshop
Masarykova 24
Slowenien

Squat: 

Presently squatted
There are no upcoming events.