CNT Catalunya

CNT Catalunya

Short url: 

https://squ.at/r/3q0

La Confederació Nacional del Treball (CNT) és una organització anarcosindicalista, és a dir, una organització anarquista estructurada en un sindicat que persegueix una profunda transformació social.

Fundada al 1910, des dels seus inicis va forjar importants mobilitzacions socials que van donar els seus fruits, aconseguint importants conquestes socials que encara gaudim avui. Durant la nostra trajectòria hem estat vinculats i vinculades amb altres moviments socials relacionats amb l’anarquisme, motiu pel qual diversos pensaments propers al mateix han anat enriquint el nostre camí: des dels ateneus llibertaris i el naturisme de fa un segle fins la defensa del medi ambient; des de l’antimilitarisme, sempre present entre els nostres postulats, fins la nostra participació en el moviment d’insubmissió de fa unes dècades; des del nostre rebuig a la propietat privada fins al recolzament a qui lluita contra l’especulació immobiliària actual.

No obstant, sense oblidar l’importància de cap d’ells, el nostre principal objectiu ha estat i és lluitar contra l’explotació de les persones, i com que som una organització anarcosindicalista, especialment contra l’explotació laboral.

Entenem que per a aconseguir-ho és imprescindible l’autonomia del sindicat a fi de no condicionar la nostra llibertat d’acció. És per això que, a diferencia de la resta d’organitzacions sindicals, a la CNT rebutgem qualsevol tipus de finançament de l’Estat, practicant l’autogestió com a única forma de financiació econòmica.

Öffnungszeiten : 

Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte: 16-21h Llibreria Rosa de Foc
Dijous: 19h, Assemblea Sindicat de Barcelona

Kategorien: 

  • book shop/info shop/library
  • course/workshop
  • discussion/presentation
CNT Catalunya
Carrer de Joaquín Costa 34, baixos
08001 Barcelona
Catalonia

Wegbeschreibung: 

Metro L1 Universitat
There are no upcoming events.