Ne legitimizaci ruské invaze!

Samstag, 26 Februar

Ne legitimizaci ruské invaze!

Short url: 

https://squ.at/r/8m1j

Zítra v 10:00 se sympatizanti ruských okupantů chtějí sejít před ruskou ambasádou a vyjádřit diktátorskému režimu svou podporu. Nedovolme jim to!

Ruskou agresi je třeba jednoznačně odmítnout, stejně jako žvásty dezinformační scény, která se z protestů proti “covidové totalitě” přeorientovala právě na šíření lží o ruské okupaci Ukrajiny [1].

Není překvapivé, že zítřejší akci organizuje Tomáš Čermák – člověk, který se během pandemie “proslavil” útoky na zdravotníky a žebráním o peníze [2]. Chceme jasně ukázat, že pro podobné projevy ve veřejném prostoru není místo a jednoznačně vyjádřit naši podporu ukrajinkám a ukrajincům, kteří v těchto dnech trpí kvůli okupaci nařízené ruským diktátorem.

Naše akce není nahlášená a nemá žádného oficiálního organizátora. Sejdeme se v 10:00 na Náměstí Borise Němcova, s sebou doporučujeme vzít cokoliv co dělá hluk.

Datum & Zeit: 

Samstag, 26 Februar, 2022 - 10:00

Kategorie: 

  • Aktion/Protest/Camp

Preis: 

  • umsonst
před Ruskou ambasádou (Velvyslanectví Ruské federace)
Náměstí Borise Němcova
16000 Praha
Tschechische Republik

„Stavíme se proti byrokratickému systému s centralizovanou mocí, který je sociálně nespravedlivý a dlouhodobě neudržitelný, bez ohledu na to, zda funguje ve státech kapitalistických nebo tzv. socialistických.

Kategorien: 

  • Aktion/Protest/Camp / Buch-/Infoladen/Bücherei / Kinderaktivität / Kurs/Workshop / Diskussion/Vortrag / Ausstellung / Film / Arbeitsplatz/Selbermachen