Food Not Bombs vegan burger days

Sonntag, 1 November

Food Not Bombs vegan burger days

Short url: 

https://squ.at/r/8366

🍔 BENEFIČNÍ VEGAN BURGERY v prostoru39 na Žižkově! V neděli 1.11 a v pondělí 2.11 otevřeme 12:00 - 20:00 FNB TAKE AWAY okénko + DOVOZ až k sobě domů 🚘🚔!
🍔CHIAPAS - s jalapeños a tabascem
🍔ROŽAVA - s grilovanou zeleninou
🍔KRONŠTAD - s "vodka BBQ" omáčkou a karamelizovanou cibulkou
🍔 SALÉ - naprosto klasický burger 
🍔 HAWAI - s ananasem 

 ❗ V neděli 1.11 i v pondělí 2.11 jsme zajistili ROZVOZ až k tobě domů! Rozvoz je od dvou ks burgerů, příspěvek na rozvoz je na tobě. Objednávejte prosím SMS na 605 527 368 a nebo zprávou na profil FNB ve formě:  počet ks, adresa a rozmezí od kdy do kdy jste doma + kontaktní telefon. Příklad: "Chci 3x Kronštadt burger, Pekelná 666 Praha 6, budu doma 14:00 až 17:00 a telefon je +420 666 666 666"  ❗ 

CENA BURGERŮ? Jako vždy je dobrovolná, jako ostatně vše od Food Not Bombs. Je na tobě, kolik nám za burger přispěješ. Doporučená cena je třeba 66 až 161 Kč, ideálně kilo. Pokud nemáš peníze a chceš se přijít najíst, tak je to uplně v pohodě. Vybrané příspěvky použijeme na aktivity Jako doma - pro ženy bez domova a  Food Not Bombs - na rozdávání veganského jídla zdarma třikrát týdně komukoliv bez rozdílu. 

❗ SPECIÁLNÍ AKCE ! Sbíráme stany, spacáky, deky, zimní kabáty a bundy pro Jako doma - ženy bez domova. JEDEN DONESENEJ STAN/SPACÁK = JEDEN VEGAN BURGER ZDARMA ❗

Prosíme vás pěkně - dodržujte rozestupy, noste roušky, dezunfikujte si ruce a hlavně se okolo prostoru39 moc nedružte. Pokud si chcete sníst burger na místě, tak doporučujeme si jej vzít někam do parku nebo dál od prostoru39, aby v okolí nebyla velká koncentrace lidí. 

Burgery nasmaží Food Not Bombs. 

Datum & Zeit: 

Sonntag, 1 November, 2020 - 12:00 bis 20:00

Kategorie: 

  • Essen

Preis: 

  • Mitgliedsbeitrag
Prostor 39
Řehořova 39
Tschechische Republik

Squat: 

Former squat, now legalised

Anarchist iniciative cooking and serving food to everyone without difference etc., happy to see comrades, travellers and visitors. See you.

Kategorien: 

  • Aktion/Protest/Camp / Beratung/Hilfe/Sprechstunde / Essen / (Umsonst)Laden/Markt / Treffen

Öffnungszeiten : 

see on radar