Reunió Àgora Drets Humans

Mittwoch, 24 April

Reunió Àgora Drets Humans

Short url: 

https://squ.at/r/71jm

Ens tornem a veure el dimarts 24 a les 18 hores a la Masia Freixa, per seguir parlant del Pla de Drets Humans de Catalunya, i les propostes que aportin els ciutadans i ciutadanes de Terrassa.
Estem treballant grups de forma organitzada i autònoma discutint sobre Dret a l’ Habitatge, Dret de les Persones amb Capacitats Diverses, Drets del col.lectiu LGTBI , Drets de la Gent Gran , Dret a l’Educació, Dret a la Ciutat.
Tenim fins el 15 de Juny per a presentar propostes al Síndic de Catalunya, i que aquest les trasllladi al Parlament i a l’Executiu català.
Us animem a aprofitar aquesta ocasió que tenim de ser escoltats i de poder participar de forma democràtica i directa per a construir entre totes i tots el Pla de Drets Humans de Catalunya.

Datum & Zeit: 

Mittwoch, 24 April, 2019 - 18:00 bis 20:00

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.