[Bau House] 4rt. Open Mic amb Atenea Carter

Samstag, 27 April

[Bau House] 4rt. Open Mic amb Atenea Carter

Short url: 

https://squ.at/r/715k

Aquesta vegada al pati!
La quarta sessió d’Open Mic al Bau House, després de l’èxit de les tres primeres, t’animem a formar part d’aquestes sessions de Micro Obert, ja siguis cantant principiant o avançat, poeta, raper, beatboxer, cantautor, vulguis cantar sol o acompanyat… agafa el micro: aquest és el teu espai!
Organitzar per l’Atenea Carter juntament amb Bau House: cantant de jazz, soul i neo soul afincada a Terrassa.
La idea d’aquestes sessions d’Open Mic (o també anomenades “jam sessions vocals”) neixen de la visió de l’Atenea envers a l’aprenentatge dels seus alumnes: es va adonar de la necessitat tan gran que tenien d’actuar no només a les audicions de final de curs, sino de tenir un aprenentatge continuat d’actuacions en directe però en un entorn amè i distès, on els cantants, tant si saben música com si no, poguéssin practicar el seu talent, posar a prova els seus coneixements vocals i compartir el seu art amb tothom.
És per això que l’Atenea va decidir fer aquestes sessions obertes a tothom que vulgui cantar (ja sigui a capella o amb base musical), rapejar o recitar, i també oberta a cantautors i pianistes, guitarristes… que també sàpiguen cantar o vulguin acompanyar a altres cantants.
Taquilla inversa.

Datum & Zeit: 

Samstag, 27 April, 2019 - 18:30 bis 20:00

Themen: 

  • CONCERTS

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.