[Terrassa Música Moderna] La Habitación Roja

Freitag, 29 März

[Terrassa Música Moderna] La Habitación Roja

Short url: 

https://squ.at/r/6uhd

Si ja és difícil viure de la música, dins l’escena independent, encara ho és més. No trair-te creativament i seguir a dalt de tot, sovint és difícil. Només uns quants escollits s’han treballat prou la seva carrera musical per mantenir-se i, a sobre, créixer en tots sentits. La Habitació Roja és una d’aquestes bandes que no cal que li expliquis res. Els valencians, història viva de l’indie de l’estat, porten ja dècades passejant-se pels escenaris més importants exhibint el seu pop assequible però de qualitat. Venen per segona vegada a Terrassa, després de més de 10 anys, a presentar el seu últim treball «Memoria».
Són un referent del pop independent; els seus directes, una experiència singular; les seves cançons, clares i lluminoses. Després de 14 anys, tornen a Terrassa a la Sala Faktoria

Datum & Zeit: 

Freitag, 29 März, 2019 - 22:30

Themen: 

  • CONCERTS

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.