Promítání: Earth First

Mittwoch, 26 Juni

Promítání: Earth First

Short url: 

https://squ.at/r/6kfr

Volná komunita Voice of Anarchopacifism ve spolupráci s Infocentrem Salé vás zve 26. června od 19.00 na promítání dokumentárního filmu “Earth First! Politika radikálního environmentalismu” .I když, nebo možná právě proto, že se jedná o film vzniklý před více než třiceti lety, může přinášet mnoho zajimavých podnětů k zamyšlení.Tento film je o teorii a praxi Earth First – sítích radikálně evironmentálních skupin využívajících taktiky přímé akce. Těšit se můžete na rozhovory s významnými osobnostmi EF, ve kterých vysvětlují své pohnutky k přímé akci v obraně divoké přírody a ohrožených živočišných druhů. Film také popisuje jednotlivé taktiky a jejich uplatnění v kampaních proti konkrétním destruktorům planetárních ekosystémů.
Dokument je sestavený převážně ze záběrů pořízených na festivalu Round River Rendezvous v roce 1987 samotnými aktivisty. Rozhovory poskytli Dave Foreman, Mike Roselle, Bob Hattoy nebo Bill Devall.(oficiální text distributora)Přijďte zhlédnout tento film a třeba i podiskutovat. Samozřejmě nebude chybět  něco dobrého k zakousnutí.

Datum & Zeit: 

Mittwoch, 26 Juni, 2019 - 18:00

Kategorie: 

  • Kneipe/Café
  • Buch-/Infoladen/Bücherei
  • Essen
  • (Umsonst)Laden/Markt

Preis: 

  • gegen Spende
Salé
Orebitská 14
Tschechische Republik

Salé ist ein autonomes Infozentrum, das von einem anarchistischen Kollektiv betrieben wird. Es bietet Raum für antiauthoritäre Kollektive und Einzelpersonen. Der Infoladen ist 100% rauchfrei, an der Bar gibt es Bier und nichtalkoholische Getränke.

Kategorien: 

  • Beratung/Hilfe/Sprechstunde / Kneipe/Café / Buch-/Infoladen/Bücherei / Kurs/Workshop / Diskussion/Vortrag / Ausstellung / Film / Essen / (Umsonst)Laden/Markt / Treffen / Arbeitsplatz/Selbermachen

Öffnungszeiten : 

Dienstag - Donnerstag 18:00-21:00 + programm