Toneelgroep DOSTO "Naar Twijfel of Schoonheid"

Freitag, 8 Februar bis Sonntag, 10 Februar

Toneelgroep DOSTO "Naar Twijfel of Schoonheid"

Short url: 

https://squ.at/r/6jw2

Hoe streef je naar zalige poëzie? Naar het ultieme abstracte van hemelse perfectie?
Na te zijn gepasseerd door Adam – de eerste ‘mens’ – wil Lucifer, de meest verfijnde van alle engelen, de hemelse balans herstellen. Voor het eerst in de geschiedenis twijfelt er een wezen aan de orde van de dingen. Het is een kantelpunt.
Als in 1915 te Pertograd (Rusland) 39 non-figuratieve werken van Kasimir Malevitsj ten toon worden gesteld op de expositie genaamd 0,10 schrijft een criticus: “Het streven naar bevrijding van de schilderkunst van het juk van de natuur, naar een puurheid als thematiek”. Het meest beroemde schilderij van deze collectie hangt op de plaats waar in een traditioneel huishouden altijd een Moeder Maria staat. Waar komen deze werelden bij elkaar?
8 februari – 20.30 uur – Vondelbunker Amsterdam*
9 februari – 20.30 uur- Vondelbunker Amsterdam*
10 februari – 14.00 en 20.30 uur – Vondelbunker Amsterdam*
Spelers: Dorien Camps, Olga de Wit, Tamar Spaan, Sandro Swen, Elise Fernandez, Elsbeth van Battum, Loïs Nijkamp, David zadelhof, Robin van Eck
 
*De Vondelbunker hanteert een systeem van vrije inloop en doet niet aan reserveringen.Na afloop is er gelegenheid om aan Toneelgroep DOSTO en De Vondelbunker een vrijwillige bijdrage te doneren.

Datum & Zeit: 

Freitag, 8 Februar, 2019 - 20:30 bis Sonntag, 10 Februar, 2019 - 23:30
Vondelbunker
Vondelpark 8a
Niederlande

Wegbeschreibung: 

We are in the bridge, under the trams!

Welcome to the Vondelbunker!

The Vondelbunker is an autonomous cultural center run by volunteers who share the conviction that space is political. The bunker in its current form has been open since June 2011, hosting an unruly and dynamic cultural programme.

Kategorien: 

  • Aktion/Protest/Camp / Beratung/Hilfe/Sprechstunde / Kneipe/Café / Buch-/Infoladen/Bücherei / Kinderaktivität / Kurs/Workshop / Diskussion/Vortrag / Ausstellung / Film / (Umsonst)Laden/Markt / Treffen / Musik/Konzert / Party / Theater / Arbeitsplatz/Selbermachen