Xarxa d’aliments de Gràcia

Dienstag, 1 Oktober

Xarxa d’aliments de Gràcia

Short url: 

https://squ.at/r/6flj

És un projecte de suport mutu, engegat a principis d’octubre de 2012 des de l’Assemblea de la Vila de Gràcia, que a través dels aliments cobreix necessitats bàsiques i alhora evidencia les contradiccions del sistema en el qual vivim així com les hipocresies de les respostes institucionals. Ens organitzem de forma assembleària i fem de l’horitzontalitat la nostra manera de funcionar i participar.

La Xarxa d’Aliments es reuneix cada dimarts a partir de les 19:30h al Banc Expropiat, un col·lectiu autogestionat del Barri de Gràcia que lluita contra l’especulació i el capitalisme a través de la creació de xarxes de suport mutu del barri.

Qualsevol persona pot participar en aquest projecte: aturats, assalariats, joves, gent gran, de diferents països, etc. Si vols participar apropa’t qualsevol dimarts a les 19h de la tarda al Banc Expropiat

Email:  xarxalimentsgracia@gmail.com

Blog:  https://xarxalimentsgracia.wordpress.com/

Datum & Zeit: 

Dienstag, 1 Oktober, 2019 - 19:30 bis 21:00

Kategorie: 

  • Essen

E-Mail: 

Carrer de Quevedo 13-15 - Vila de Gràcia
08023 Barcelona
Catalonia

Squat: 

Presently squatted

The only solution – re-open El Banc Expropiat. [Statement of May 31st 2016] . A week has passed since the Catalan police evicted the Banc Expropiat last Monday, on May 23th.

Kategorien: 

  • Aktion/Protest/Camp / Kinderaktivität / Kurs/Workshop / Diskussion/Vortrag / Ausstellung / Film / (Umsonst)Laden/Markt / Treffen / Arbeitsplatz/Selbermachen

Öffnungszeiten : 

de dilluns a divendres de 18h a 21h