Tardor Documental: Poble Rebel (A.C.A.T.S, 2018)

Donnerstag, 25 Oktober

Tardor Documental: Poble Rebel (A.C.A.T.S, 2018)

Short url: 

https://squ.at/r/6cen

Poble Rebel, documental que explora els últims quaranta-cinc anys de lluites socials, dissidència política i repressió al nostre país.

SINOPSI - Hi ha una Catalunya, dissident i combativa, que perviu i resisteix sota la capa del relat oficial. Una Catalunya on —des dels temps de la fal·làcia de la Transició— la desobediència, la dissidència o l’autoorganització davant la misèria han estat i són palpables, com també la via repressiva per erradicar-les. POBLE REBEL es proposa, com a llargmetratge documental, endinsar-s’hi, explorar-les, amb un zoom que apunta i enfoca les quatre últimes dècades: arranquem el 1974 amb l’assassinat de Salvador Puig Antich i apareixem —centrant-nos, principalment, en el període que s’inicia a partir de la “crisi” de 2008— a les lluites de l’aquí i de l’ara, analitzant-ne el context polític, econòmic, social i cultural.

Tot, per entendre com i perquè neixen, creixen i s’organitzen els moviments socials. Tot, per mostrar el principi fonamental d’acció-reacció en ambdues direccions: moviments socials vs. sistema i sistema vs. moviments socials, establint nexes entre passat i present en aquesta Catalunya no submisa que crea alternatives, que resisteix. Un poble rebel que batega, obstinat, sota la capa del relat oficial.

https://vimeo.com/267028088

https://poblerebel.cat/

Datum & Zeit: 

Donnerstag, 25 Oktober, 2018 - 19:00

Kategorie: 

  • Diskussion/Vortrag
  • Film
  • Essen
Kan Pasqual
Camí de Pastanagues, Les Planes
Catalonia

Wegbeschreibung: 

FFCC. Les Planes + Bus 118 ( cada hora i deu min.) Caminar per la urbanitzacio mas guimbau seguint les pastanagues. O Cartra Vallvidrera – Molins de Rei, km 8.5

Squat: 

Presently squatted

Kan Pasqual, la collserola rebelde. 1997, Kan Pasqual va néixer després del cinema Princesa i amb la revifada del moviment okupa a Barcelona. Volíem obrir la frontera rural al món de l'okupació i aquest indret ens va semblar molt adequat per fer-ho.

Kategorien: 

  • Aktion/Protest/Camp / Kinderaktivität / Kurs/Workshop / Diskussion/Vortrag / Ausstellung / Essen / Treffen / Musik/Konzert / Party / Arbeitsplatz/Selbermachen