[Festival TNT] Circo de pulgas, Matarile Teatro

Freitag, 28 September

[Festival TNT] Circo de pulgas, Matarile Teatro

Short url: 

https://squ.at/r/69jm

Un circ degenerat ple de puces (i persones?) ensinistrades. Una de les companyies referents de l’escena contemporània espanyola dels últims 30 anys
Estrenat el passat 2017 a Ourense, Matarile Teatro presenten ara al TNT el seu aplaudit Circo de pulgas, el muntatge on es superposen interpretació, dansa, parlaments i instal·lacions fugaces per parlar a través de les emocions. Partint d’una ambientació pròpia del circ on tenien lloc els sorprenents números de puces ensinistrades, l’obra pretén reflexionar també sobre el risc i la necessitat de buscar a través de l’art el que no es pot trobar amb paraules. Unes puces que podríem ser nosaltres, als quals se’ns ha convidat a lluitar per somnis que potser no hem somiat realment. “Si estàs atrapado en los sueños de otro, estás jodido”, deia Deleuze.
Matarile Teatro és una de les companyies de referència de la creació contemporània a Espanya. Des de la seva creació a Compostela l’any 1986, Ana Vallés i Baltasar Patiño han anat desenvolupant un llenguatge artístic i estil propis en els quals no busquen espectadors, sinó interlocutors. Durant la seva àmplia trajectòria, la companyia ha portat a escena més de 30 espectacles i han guanyat més d’una vintena de premis a Espanya i Europa.

Datum & Zeit: 

Freitag, 28 September, 2018 - 19:30 bis 21:00

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.