CSO Kan Kolmo

CSO Kan Kolmo

Short url: 

https://squ.at/r/b8f

Setembre 2018 - Al CSO Kan Kolmo ens trobem en un procés de denúncia civil des de juliol d’aquest any 2018. Ja són 9 anys i mig des de que el Kolmo està okupat i en funcionament com a centre social. Kan Kolmo és un espai recuperat de la burguesia, un punt de trobada de difondre i compartir eines per caminar cap a altres maneres de viure, lluny de la competitivitat i l’egoisme imperant i, més a prop de la solidaritat i el companyerisme. És un espai de confluència d’individualitats i col.lectius, que tot sovint genera iniciatives que ens fan més lliures, més fortes, més autònomes i creatives…. Després d’haver guanyat un judici penal fa 5 anys ara ens tornem a trobar amb una amenaça de desallotjament. Però aquest cop no només hi som nosaltres, dins el mateix procés també estan Kan Karme (vivenda sota el CSO), La Kolmena (bloc de vivendes situat al costat del Kolmo), i l’infokiosk Sabot (kiosk-biblioteca situat en els baixos del bloc), tots de la mateix propietat. El procés civil es preveu ràpid, però això no ens frena, les idees no es poden desallotjar. Continuarem omplint de vida el Kolmo fins l’últim dia perquè mai entendrem que els espais siguin de qui els atesora deixant-los podrir. Fem una crida a totes les que vulgueu implicar-vos i participar en aquesta etapa del Kolmo! Important estar antentes a properes convocatòries!!

Ens podran desallotjar però no ens podran parar. No ens treuran mai les ganes de lluitar!! Són més que idees, Kan Kolmo es queda!!

L’assemblea de Kan Kolmo es realitza cada dimecres a les 20h. Aquesta té la funció de gestionar l’espai i les activitats que s’hi duen a terme. És un espai obert a que tothom qui vulgui hi participi.

Öffnungszeiten : 

Dilluns, 20h30, Assemblea CSO
Dimarts, 18h-22h, Acro Yoga
Dimecres, 18h-20h, Taller Bici
Dimecres, 20h-22h30, Rocòdrom Black Rock

Kategorien: 

  • bar/cafe
  • course/workshop
  • discussion/presentation
  • food
  • meeting
  • music/concert

E-Mail: 

Kan Kolmo
Carrer del Carme, 41
Catalonia

Squat: 

Presently squatted

Montag, 21 Oktober

Dienstag, 22 Oktober

Mittwoch, 23 Oktober

Taller Bici

Kurs/Workshop - bici, Tallers autogestionats d’autoreparació de bicis
18:00 bis 20:00

Montag, 28 Oktober

Dienstag, 29 Oktober

Mittwoch, 30 Oktober

Taller Bici

Kurs/Workshop - bici, Tallers autogestionats d’autoreparació de bicis
18:00 bis 20:00

Montag, 4 November

Dienstag, 5 November