[Club de lectura] He venido a hablar de mi libro

Samstag, 25 Januar

[Club de lectura] He venido a hablar de mi libro

Short url: 

https://squ.at/r/5v0z

Arriba el primer “He venido a hablar de mi libro” del 2020! Serà el proper dissabte 25 de gener, a les 11:30h. Recordeu que  enguany aquest club de lectura l’hem traslladat a l’ecobotiga L’egarenca situada a 5 minuts caminant de la llibreria (Carrer del Nord, 105).  Aquest és el tercer any que fem el Club de lectura que segueix les següents instruccions:

No hi ha lectures “obligades”: les persones assistents porten el llibre o llibres que estan llegint en aquell moment i en comparteixen l’argument i les seves opinions amb la resta d’assistents.(SENSE SPOILERS!)
És un club de lectura obert a totes les persones, de totes les edats i, sobre tot, a tots els gèneres literaris: novel·la, poesia, assaig, album il·lustrat, fanzine…
L’objectiu últim del Club de lectura és posar en valor la riquesa de la #ComunitatLectora que habita Synusia: escoltar i apendre del que ens expliquen lectors i lectores que s’aventuren a aquells móns literaris on potser nosaltres encara no ens hem aventurat mai. És, per tant, un club de lectura que celebra la diversitat de punts de vista i opinions!

 

Datum & Zeit: 

Samstag, 25 Januar, 2020 - 11:30 bis 13:00

Periòdic independent i gratuït de Terrassa. Som Malarrassa. Aquest és un projecte que neix de l’Associació Cultural Malarrassa. Les persones que emprenem aquest projecte ens hem anat trobant en la militància social, sindical i/o política des de fa temps, molt en alguns casos.