Pitch Dark

Samstag, 1 Juni bis Montag, 3 Juni

Pitch Dark

Short url: 

https://squ.at/r/72xq

Celliste Katharina Gross, componist/slagwerker Arnold Marinissen en beeldend kunstenaar Giny Vos presenteren de voorstelling Pitch Dark. Pitch Dark is een samenspel van licht en muziek, waarin Katharina Gross en Arnold Marinissen met nieuw werk de muzikale draad spinnen, en lichtbewegingen en -objecten van Giny Vos en scenografe in opleiding Noor Stenfert Kroese de rol van acteurs innemen.
In een wisselwerking tussen akoestische, optische en ruimtelijke prikkels wordt in het donker met het waarnemingsvermogen gespeeld.
Door de samenkomst van cellospel, electronica, slagwerk en field recordings ontstaat een gevoel van intimiteit en ongrijpbaarheid. Als muzikale migrant doorkruist het fenomeen Sarabande de voorstelling. Rob van den Broek creëerde speciaal voor Pitch Dark een 12-snarige cello.
De verschijningsvormen van het licht in Pitch Dark zijn gebaseerd op de neurofysiologische effecten die je ziet wanneer je je ogen sluit: beelden, nabeelden en bewegingen die in de binnenkant van je oogleden zitten. Deze fenomenen vormen het uitgangspunt voor de lichtinstallatie van Giny Vos.
Katharina Gross & Arnold Marinissen – muziek
Giny Vos – lichtinstallatie
De voorstellingen zijn op:
Zaterdag 1 juni 21:00 en 23:00
Zondag 2 juni 16:00
 

Datum & Zeit: 

Samstag, 1 Juni, 2019 (Ganztägig) bis Montag, 3 Juni, 2019 (Ganztägig)

Themen: 

  • Performance
Vondelbunker
Vondelpark 8a
Niederlande

Wegbeschreibung: 

We are in the bridge, under the trams!

!! Support the Vondelbunker and buy our shirt: https://www.saltven.org/venues/vondelbunker/ !!

Kategorien: 

  • Aktion/Protest/Camp / Beratung/Hilfe/Sprechstunde / Kneipe/Café / Buch-/Infoladen/Bücherei / Kinderaktivität / Kurs/Workshop / Diskussion/Vortrag / Ausstellung / Film / (Umsonst)Laden/Markt / Treffen / Musik/Konzert / Party / Theater / Arbeitsplatz/Selbermachen