Workshop Programmeren

Sobota, 28 Září

Workshop Programmeren

Short url: 

https://squ.at/r/79sq

In september organiseert FabLab Amersfoort een workshop programmeren. In vier zaterdagen van 14:00-16:00 uur leer je de basisfuncties van programmeren en kun je in Python 3 simpele programma's ontwerpen. De lesdata zijn: 7, 14, 21, 28 september.

Python is een van oorsprong Nederlandse programmeertaal die bijna overal gebruikt wordt, waaronder in de data-analyse. Omdat Python een scripting taal is, heb je geen compiler nodig om het te gebruiken. Daarnaast kan het op veel verschillende platforms gebruikt worden, zoals de Raspberry Pi.

Prijs is op waardebetaling achteraf. Geef een bijdrage aan het FabLab op basis van wat jij de workshop waard vindt. Je bijdrage gaat voor 50% naar de docent en voor 50% naar het FabLab. 

Interesse? Geef je op via info@fablabamersfoort.nl

Date & Time: 

Sobota, 28 Září, 2019 - 14:00

Kategorie: 

  • kurz/workshop

Cena: 

  • by donation

email: 

deWAR
Geldersestraat 6
3812PP Amersfoort
Nizozemsko

De WAR is een veelzijdige broedplaats voor kunst, wetenschap en innovatie in Amersfoort. In gemeenschappelijke werkplaatsen, ateliers, kantoor- en publieksruimtes werken mensen aan onderzoek, kunst, techniek en duurzaamheid.

kategorie: 

  • advice/help/office hours / book shop/info shop/knihovna / kurz/workshop / diskuse/prezentace / výstava / film / jídlo / meeting / hudba / divadlo / work space/diy