La Fusteria

La Fusteria

Short url: 

https://squ.at/r/6521

Espai Comunitari La Fusteria, punt de trobada veïnal. Dimecres 11 Maig 2016: La Fusteria, un nou espai de Vallcarca. Aquesta és l’antiga fusteria de Vallcarca. Una finca, des de fa temps, en desús i en mal estat. Ara, veïns del barri han decidit actuar per conservar-la. El cap de setmana passat van entrar-hi i treballen per adequar l’espai i convertir-lo en un punt de trobada al barri.

IRU MONER, Assemblea de Vallcarca: “Un espai diàfan, on dur a terme les reunions més grans, on tenir espectacles més grans, etcètera, era necessari i tenint-lo així, en l’estat que està, deteriorant-se dia a dia, era una cosa que ens feia molt de mal dins i hem decidit tirar pel recte i entrar-hi.”

Aquesta caseta solitària és un dels símbols de la fesomia tradicional del barri que els veïns demanen que es preservi. Amb aquesta ocupació volen reivindicar que l’urbanisme de la zona es basi en la rehabilitació i no en enderrocs. A més, també, demanen que es conservi la trama actual, com el carrer de la fusteria o la placeta del metro de Vallcarca.

JOSÉ GONZÁLEZ, Assemblea de Vallcarca:: Aquesta plaça que ara existeix i aquest carrer sobre el mapa oficial ja no figuren, vull dir, sobre aquest lloc va un edifici i des de l’assemblea això sí que ho defensem que aquesta plaça sigui un nucli central del barri.”

Els veïns continuaran treballant per millorar el nou espai del carrer de l’Argentera, 24, mentre estan en converses amb el districte de Gràcia.

kategorie: 

  • action/protest/camp
  • advice/help/office hours
  • discussion/presentation
  • food
  • meeting

email: 

La Fusteria
Carrer de l'Argentera 24 - Vallcarca
Catalonia

Squat: 

Presently squatted
There are no upcoming events.