Brnenská mobi na blokádu neonacistického pochodu v Bratislave

Čtvrtek, 2 Březen

Brnenská mobi na blokádu neonacistického pochodu v Bratislave

Short url: 

https://squ.at/r/2vqx

11. marca sa chystajú Bratislavou pochodovať obdivovatelia fašistického slovenského štátu (1939-1945), ktorý poslal na smrť do koncentračných táborov vyše 70 000 ľudí. My im však priestor na šírenie nenávistnej propagandy neprenecháme a ukážeme, že ulice patria sociálno-kritickému antifašizmu, ktorý sa stavia proti nerovnostiam a vylúčeniu ako príčinám vzrastajúceho autoritárstva a namiesto neho ponúka radikálne-inkluzívnu alternatívu.

Súčasťou programu Antifašistickej mobilizácie bude aj prednáška filozofa Gáspára Miklósa Tamása či diskusia o alternatívach reštriktívnej európskej migračnej politiky a konceptu národného štátu. Po blokáde bude nasledovať antifašistická afterparty.

Príďte vo štvrtok večer o 19:00 na mobi akciu, na ktorej sa budeme rozprávať o boji proti krajne pravicovým tendenciám na Slovensku a dozviete sa niečo o pripravovanej Antifašistickej mobilizácii. Na mieste budú k dispozícii plagáty, nálepky a antifašistické distro.

Event tu:
facebook.com/events/1192224494165546

#bratislava1103

Never let the fascists have the streets!

Za slobodnú a solidárnu spoločnosť!

Date & Time: 

Čtvrtek, 2 Březen, 2017 - 19:00

Kategorie: 

  • diskuse/prezentace

Cena: 

  • by donation
Vegalite
Slovákova 10
60200 Brno
Česká republika

Directions: 

http://www.vegalite.cz/kontakt.php

„Stavíme se proti byrokratickému systému s centralizovanou mocí, který je sociálně nespravedlivý a dlouhodobě neudržitelný, bez ohledu na to, zda funguje ve státech kapitalistických nebo tzv. socialistických.

kategorie: 

  • akce/protest/kemp / book shop/info shop/knihovna / děti / kurz/workshop / diskuse/prezentace / výstava / film / work space/diy