Ateneu Llibertari Alomà

Ateneu Llibertari Alomà

Short url: 

https://squ.at/r/1k7k

L’Ateneu Llibertari Alomà de Tarragona és fruit d’un grup de persones que volem donar vida a un projecte col·lectiu i obert a tothom que en vulgui participar, d’aquesta manera donem per inaugurat un espai social, polític i cultural que ha de possibilitar infinitat i diversitat d’activitats.

Va ser vora principis de 2008 que un grup de persones vam començar imaginar un projecte així. Algunes vam passar pel casal Sageta de foc, pel CSOA la Colomera, altres ens hem anat coneixent i aplegant pel camí.

Ens sentim a gust i amb energia per tirar endavant un ateneu que brinda la possibilitat de manifestar el rebuig al model imperant d’oci i cultura consumista, des de la pròpia construcció d’alternatives, volem crear i construir i ho volem fer amb les nostres mans, el nostre cap i el nostre cor.

Aquest vol ser un espai obert, llibertari i educatiu on poder fer xerrades, tallers, cinefòrums i totes aquelles activitats que ens vinguin en gana de fer pel gust d’aprendre i desaprendre i créixer sentint-nos un poquet més lliures.

De les diferències que conflueixen han sortit molts temes i hem organitzat actes al voltant de l’educació, de l’antimilitarisme, de la immigració, de l’aposta política pel decreixement, al voltant de la lluita contra els aliments modificats genèticament i d’altres. També hi ha col·lectius que empren l’espai, com la cooperativa de consum El Gínjol, l’Hortet del Francolí o el periòdic d’agitació bimensual La Panerola.

Be es podria assemblar a una cuina això de l’Ateneu, amb una varietat ben diversa d’ingredients que combinats de diferents maneres donaran resultats ben diferents, on us convidem a que vingueu a cuinar quan vulgueu! Segur que surten plats ben originals! I en definitiva…hem de menjar cada dia!

Així ens presentem, si et pica la curiositat guaita el calendari d’actes, i si vols venir a les assemblees passa’t un dimarts a partir de les 20,30h. (excepte quan coincideixi amb el primer dissabte de cada mes, que llavors seria aquest dia a les 19h) pel carrer Misser Sitges número 9.De la mateixa manera, si vols rebre informació de les nostres activitats, escriviu-nos a la nostra adreça: ateneualoma[at]tinet.org

Salut i alegriA!

أوقات العمل: 

dimarts, 11-13:30h, Biblioteca La Bullanga
dimecres, 18-20h, Biblioteca La Bullanga
dijous, 20h, Assemblea de l’Ateneu

فئات: 

  • book shop/info shop/library
  • course/workshop
  • discussion/presentation
  • meeting

بريد إلكتروني: 

Ateneu Llibertari Alomà
Carrer del Misser Sitges, 9
Catalonia
There are no upcoming events.